Къща за гости

        Къщата за гости е с категория 3 звезди и е разположена в югоизточната част на курорта Черноморец, с прекрасна панорама към морето, остров Свети Иван и г. Созопол. В атриума на четирите етажа, достъпът до които е чрез два отделни входа са разположени седем стаи/16-20м.кв./ и три двустайни апартамента. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към морето. Всяка стая, апартамент има хладилник. Охраняем паркинг за автомобили за гости на къщата 

 

          

 

         В близост до къщата работят няколко ресторанта, заведение за бързо хранене , магазини за хранителни продукти и напитки, механа, кафенета, магазини за плодове и зеленчуци. В курорта има здравна служба и аптеки. Действащ православен храм.

      

         Туристите ползват 3 пясъчни плажа - централен-2 километра пясъчна ивица, къмпинг "Черноморец” - хармонично съчетание на широколистна гора с морски плаж и къмпинг "Градина" - 7 километрова пясъчна ивица съответно на 600,150 и 900 метра от къщата, както и скалния бряг в непосредственна близост до къщата.